Η επιχείρησή μας, σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και απαντήσεις σε οποιοδήποτε ερώτημα σας έχει δημιουργηθεί σε ολόκληρο το ηλεκτρομηχανολογικό φάσμα. Ξεκινώντας από μελέτες για την έκδοση οικοδομικής άδειας της κατασκευής σας, μέχρι λύσεις θέρμανσης της κατοικίας σας.

        Οποιαδήποτε μελέτη προκύπτει μετά από διεξοδική συζήτηση όλων των δυνατών επιλογών μαζί σας, επιτυγχάνοντας έτσι την παραμετροποίηση της μελέτης στα δεδομένα σας και ακολούθως την καθοδήγηση του τεχνικού βάση μελέτης και όχι μόνο εμπειρικά όπως συνηθίζεται.

        Ενδεικτικά, οι κυριότερες κατηγορίες ηλεκτρομηχανολογικών μελετών είναι οι εξής:
Κενακ, Ύδρευση, Αποχέτευση, Ενεργητική Πυροπροστασία, Ηλεκτρολογικά (ασθενή και ισχυρά), Θέρμανση, Κλιματισμός, Πισίνα, Εξαερισμός, Ακουστική και Φωτοτεχνία.

        Παράλληλα, οι εξειδικευμένοι μηχανικοί μας, οι τεχνικοί μας και οι συνεργάτες μας, μπορούν να διεκπεραιώσουν οποιαδήποτε ηλεκτρομηχανολογική εγκατάσταση επιθυμείτε οικιακού και βιομηχανικού τύπου με τη χρήση των πιο προηγμένων τεχνικών, μηχανημάτων και υλικών. Ενδεικτικά, αναφέρουμε κάποια είδη εγκαταστάσεων όπως είναι οι ηλεκτρολογικές, οι υδραυλικές, κλιματισμού, θέρμανσης, πυρόσβεσης, πισίνας κλπ. Για οποιοδήποτε ερώτημα σας έχει δημιουργηθεί μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.